Saga Noréns Porsche till salu!

Saga Noréns Porsche till salu!

Rebecka 12 juni, 2018 Inga kommentarer

Nu har du chansen att köpa Saga Noréns ikoniska Porsche. En auktion kommer att hållas den 13 juli på Bonhams Festival of Speed Sale i Goodwood, Storbritannien, till förmån för organisationen WaterAids viktiga arbete, och Sofia Helin kommer att vara på plats. Sofia spelar Saga Norén i tv-serien och är ambassadör för WaterAid.

Auktionsobjektet

Bilen är en Porsche 911S, årsmodell 1977. Den är huvudkaraktären Saga Noréns bil i TV-serien Bron. Jag har haft den stora äran att arbeta som Saga Noréns stunt och bodydouble, säsong 2-4. Det är en fantastisk bil att köra. Dock vill jag gärna ge den blivande köparen några tips för en smidigare livslång relation.

– Ge mycket kärlek och pepp, speciellt innan du startar bilen.

– När du vill växla, använd en mjuk men bestämd hand.

– För djupare vänskap rekommenderar jag att ta någon tur på Bron emellanåt. Bilen är van vid höga hastigheter bland annat mellan betalstationen och tunneln, så var på din vakt. (max 110 km/h är att föredra)

– HAVE FUN AND ENJOY <3

Till förmån för Wateraid

Intäkterna från försäljningen skänks till WaterAid av Filmlance International och Nimbus Film, som har producerat Bron i samarbete med SVT, DR, ZDF German Television Network, ZDF Enterprises, Film i Skåne, NRK, Copenhagen Film Fund, Lumiere Group, Stiftelsen Ystad-Österlen Filmfond, med stöd från Nordvision och i samarbete med Malmö Stad. – WaterAid

Om WaterAid

WaterAid är en internationell organisation som arbetar för en värld där alla människor har tillgång till rent vatten och sanitet. Organisationen förändrar varje år miljoner människors liv genom ökad tillgång till rent vatten, sanitet och hygien i världens fattigaste samhällen. WaterAid samarbetar med lokala partners för hållbara och långsiktiga lösningar, och påverkar beslutsfattare att nationellt och globalt öka insatserna för dessa grundläggande behov. WaterAid finns i 34 länder och sedan starten 1981 har 26,8 miljoner människor fått tillgång till rent vatten och 26,8 miljoner fått tillgång till sanitet som ett resultat av WaterAids direkta arbete. Besök Wateraids hemsida eller facebook för mer information. – WaterAid

 

Ha en skön tisdagkväll! Kram Rebecka


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.