TACK FÖR ALL KÄRLEK

TACK FÖR ALL KÄRLEK

Rebecka 5 september, 2018 2 kommentarer

Godmorgon kära du!

Stort tack till alla som förgyllt min födelsedag med gratulationer, kärlek och kramar! Det värmer i hjärtat. Jag kan inte riktigt bestämma mig hur jag känner inför att jag har två år kvar till 40! Men jag har beslutat mig för att det bara är en siffra. Jag känner mig på vissa sätt fortfarande inte en dag äldre än 30 år, dock är jag tacksam för alla erfarenheter jag har fått på vägen. Så en dag som denna firade jag livet!

Morgonen

Sonen bjöd på skönsång och presenter vid frukosten. Han hade köpt syrenlila mysstrumpor, sådana som jag älskar, och en fin hårklämma samt egendesignat och sytt en tygkaramell. Den är så fin! Vi bestämde oss för att sy fler och fylla en skål att ha på bordet som dekoration.

Jobbdag

Eftersom jag har varit sjuk i drygt en vecka, feber och “knivar-i-halsen”-ont, och känner mig inte helt kry så jobbade jag hemifrån. Det blev en produktiv och rolig dag trots allt. Jag är så glad för mitt nya jobb. Berättar mer senare i veckan. 🙂

Middag

Efter jobb, hämtade jag Milton vid 15.30 för att tillsammans kalasfixa hemma. Vi dammsög hela lägenheten, dammade och städade toaletten på drygt 45 min. Därefter var det bara det roliga kvar, duka fint, blåsa upp ballonger, förbereda pajerna, ta fram tårtan och fixa gosallad. Det blev en mysig födelsedagsmiddag med närmsta familjen. Tack för uppvaktningen, skönsång och presenter! <3

Innan läggdags gjorde Milton läsläxan och svarade på tillhörande läsförståelsefrågor. Jag somnade med värme i själen och tacksamhet över livet. Hann fundera lite kring hur vårt samhälle ser ut, det stundande valet och vad jag vill fylla mitt liv med. Varje dag borde vi fira! Träffas, fika, kramas, visa varandra kärlek, laga den något trista vardagsmiddagen tillsammans och spontanbesöka varandra! Vad hindrar oss? Vad väljer du?

Tack än en gång för er kärlek!
Ha en skön onsdag, Rebecka


2 thoughts on “TACK FÖR ALL KÄRLEK”

  1. Jeanette skriver:

    Grattis i efterskott! Det låter som du har en sund inställning till vad ålder är 🙂

    1. Rebecka skriver:

      Stort tack Jeanette! Ha en skön vecka. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.